woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Aalburgse Braderie, ondanks de regen, dik succes

13 oktober 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De Aalburgse Martk had afgelopen zaterdag het aanzien van een gezellige braderie. Ondanks de regen die met name in de middag overvloedig viel, waren deelnemers en bezoekers uiterst positief. Zelfs zo dat nu al gedacht wordt aan een voorjaars- en najaarsmarkt in 2015. Regen of geen regen.

Ondernemer René Lucas (Cigo) laat weten: 'Bezoekers konden het zeer gevarieerde en goed opgezette aanbod van de meer dan veertig kramen goed waarderen. Ook de standhouders waren tot aan de regen zeer tevreden met de aandacht. Hoewel de middag dus grotendeels in het water viel werd dit evenement zo goed ontvangen dat het in 2015 zelfs een dubbel vervolg zal gaan krijgen! Er zal dan een braderie georganiseerd gaan worden zowel in het voorjaar als wederom in het najaar!'

Spijkerbroek hangen
Riez! Herenkledingzaak organiseerde een spijkerbroek-hang-wedstrijd. Menigeen probeerde zo lang mogelijk aan de broekspijpen te blijven hangen. Wilfred Vos slaagde hier het best in. Met 2.34 seconden werd hij de abolute topper. Hij mocht van Riez! een gratis jeans uitzoeken.

(Foto Riez! Herenkledingzaak)
 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.