donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Eindstreep in zicht voor Jan van Andel

11 oktober 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De afgelopen week heeft de schijnbaar onvermoeibare Jan van Andel 350 kilometer gefietst voor Cycle for The Hunger. Hiermee komt de stand vóór Benin op 19.700 kilomter.

Van Andel heeft dus nog 330 kilometer te gaan voor woensdag aanstaande. De 20.000 kilomter gaat hij  vol maken live op de radio bij Oke Fm. Radiomakers Henri & Cor doen dan op ongetwfijeld enthousiaste wijze verslag van de allerlaatste kilometers van Jan, die daarmee een fors bedrag voor het goede doel op de teller heeft gezet. De Wilde Ganzen verdubbelen zijn bedrag. Tevens is dit de start voor zijn fietsproject 2014-2015

De Vereniging Friends Cycle For The Hunger Project heeft de Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) status. Dit betekent dat uw bijdrage als aftrekpost opgevoerd mag worden bij uw belastingaangifte.

Het fietsproject  te volgen via facebook. Wie meer informatie over de projecten wil gaat naar www.thehungerproject.nl

Jan van Andel: 'Met dit alles investeren we in het einde van de honger. Zodat de mensen in het West Afrikaanse Benin het heft in eigen hand kunnen nemen en zélf een einde aan hun honger kunnen maken.'

Woensdag 15 oktober, Radio Oké FM, in het programma Oké Magazine van 19.00 - 21.00 uur.

Friends Cycle For The Hunger Project
KvK: 59351594
IBAN: NL 98 RABO 0141 1558 92
 
(Foto Jan van Andel op de Rijkswal in Woudrichem. Op de achtergrond links het pittoreske huisje van Lisa de Graaf uit Dokter Tinus. (De woning van Sophie en Jan Krale)).

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.