donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Gemeente Werkendam heeft nieuwe website

10 oktober 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De gemeente Werkendam heeft een nieuwe website. Het doel is om de dienstverlening nog verder te verbeteren. Op de nieuwe site kunnen inwoners sneller en makkelijker vinden wat ze zoeken. Ook is de site goed leesbaar op telefoon en tablet.

De nieuwe website werkt met toptaken. Toptaken zijn de meest gezochte producten en diensten. Deze krijgen een prominente plek op de site. 

Uit onderzoek blijkt dat bezoekers vaak met gerichte vragen naar de site komen: wat moet ik meenemen bij het aanvragen van een nieuw paspoort? Hoe geef ik een verhuizing door? Met de nieuwe website wil de gemeente Werkendam de bezoeker helpen om snel antwoord te vinden op vragen. De behoefte van de bezoeker staat voorop.

Indeling op doelgroepen
De website is ingericht op verschillende doelgroepen. De homepage is gericht op inwoners. Daarnaast is er een pagina met informatie voor ondernemers. Onder de tab ‘Bestuur’ staat alle informatie over de gemeenteraad en het college.

Doorontwikkelen online diensten
Op de nieuwe website blijft het mogelijk veel zaken online af te handelen. Er komen voortdurend nieuwe e-diensten bij, zodat inwoners steeds meer zaken online kunnen regelen.

Lees meer over:

gemeente website
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.