donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Braderie op Aalburgse markt moet 'oergezellig' worden

9 oktober 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - 'Wijk en Aalburg heeft het!' De Braderie op de Aalburgse Markt moet 'oergezellig' worden. Dat vindt althans het organiserende Hart van Aalburg, de samenwerking tussen de winkeliers aan en rond het Marktplein.

Kartrekkers René Lucas en Miranda de Waal hebben de handen ineengeslagen en samen met collega-ondernemers stampten ze een 'kramenmarkt' uit de grond. Daarbij werden ze geholpen door THIB Organisatie, die gespecialeerd is in het opzetten van markten, braderieen en dergelijke.

Acties
Op het marktplein zullen natuurlijk kraampjes te vinden zijn met tupperware, ondergoed, telefoonaccesoires, bedtextiel, dameskleding en nog veel meer. Ook aan de kinderen is gedacht. Een beetje afhankelijk van het weer zullen er ook voor hen leuke 'doe-dingen' zijn. Ook individuele ondernemers spelen in op de braderie. Zo is er bij Riez! het 'spijkerbroek-hangen' en heeft Jakko Sport een kortingsbon uit te knippen uit Het Kontakt (*). En natuurlijk is het centrum van Aalburg die middag een trekpleister vanwege de gezellige muziek.

Kortom, reden genoeg om zaterdag naar Aalburg te gaan.

(*) KLIK HIER voor de actiepagina van Het Hart van Aalburg. Wie deze pagina uitprint, kan ook de kortingsbon van Jakko Sport bemachtigen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.