donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

'KrijgdeKleertjes' start in Giessen

9 oktober 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN  - 'KrijgdeKleertjes Giessen.'  Een niet alledaagse naam, maar wie even nadenkt begrijpt het volledig... Bouwina Kant is gestart met een  kledinginruilpunt vanuit Guldenaerde 3-B. Tweedehands kleding krijgt zo een langer leven. Haar voorraad kleding is nu nog vooral meisjeskleding in verschillende maten, maar Bouwina hoopt snel haar voorraad te kunnen uitbreiden.

"Al vanaf het begin ruil ik met veel plezier kleertjes, babyspullen en speelgoed op de krijgdekleertjes-site. Toen ik las van de ruilpunten, was ik meteen enthousiast en heb een mail geschreven. Want wat een mooi idee, kleertjes ruilen, met elkaar in contact komen en een goed doel in de buurt steunen! Over het goede doel hoefde ik niet lang na te denken, dat werd Zorgboerderij De Enghoeve in Uitwijk! Ik hoop velen blij te kunnen maken met een pakketje of kleding van ruilpunt Giessen."

Openingstijden
Deze zijn op maandag van 10.00 – 12.00 uur en op woensdag van 19.00- 21.00 uur.  Eventueel is het ook mogelijk op afspraak langs te komen buiten de openingstijden. Bouwina: 'Stuur dan even een mail om een afspraak te maken. Vertel dan meteen wat je zoekt, dan zorg ik  dat er kleding in de juiste maat voor je klaar staat. Gewoon even gezellig komen snuffelen kan natuurlijk ook. Jullie zijn van harte welkom!'

KrijgdeKleertjes is een initiatief van Stichting Proruil. Voor en door ouders.

(Foto www.krijgdekleertjes.nl )

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.