vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Fietsactie voor Pink Ribbon brengt ruim 15.000 euro op

7 oktober 2014 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Bijna 100 vrouwen fietsen 38 kilometer en trappen 15.300,75 bij elkaar. Een astronomisch bedrag. De pedalen gingen rond voor Pink Ribbon.

Yolanda Hak (organisatie) reageert verrukt: 'Wat een overweldigend bedrag! Ik wil iedereen bedanken die op welke manier dan ook een steen(tje) heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat!! Het was een prachtige dag met veel saamhorigheid en vele lieve mensen. Hartverwarmend!'

Trots
Naast plezier, was er die dag ook emotie. 'Borstkanker is heftig en de feiten hard. Jaarlijks wordt bij ongeveer 16.000 mensen borstkanker vastgesteld, waarvan ongeveer 87 mannen en dagelijks sterven er in Nederland negen mensen aan borstkanker. Veel te veel. Dankzij onze bijdrage kan er nu weer een onderzoek van start gaan. Een onderzoek naar uitgezaaide borstkanker. Hier mogen we met elkaar héél trots op zijn.'

Er mag nog tot en met 31 oktober gedoneerd worden via de actiepagina of via
via rekeningnummer NL82RABO 036.87.78.126
t.n.v. H.N.G. Hak
omschrijving: Pink Ribbon

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.