woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Bastiaan en Rianne Duijzer nieuwe eigenaars Snackbar Le Clerque

1 oktober 2014 (door AalburgNet)

VEEN - Vandaag is het officieel. Bastiaan en Rianne Duijzer zijn in de ondernemerswereld gestapt. Per heden zijn zij de nieuwe eigenaars van Snackbar Le Clerque aan de Groeneweg 1. Ook wel bekend als de zaak met 'de Vlaamse Friet.'

Op 13 september liet Gerard Klerk, de uitbater, weten zijn laatste dag in te gaan als 'frietboer.' Hij meldde te stoppen, hoewel de zaak zelf zou blijven voortbestaan, alleen dan met nieuwe eigenaars. Het personeel zou aanblijven.   

Bekend
Snackbar Le Clerque staat goed bekend in de regio, getuige de reacties op het aangekondigde vertrek. Eerder deed de ondernemer het ook goed in de AD Friettest. Het juryrapport klonk uiterst positief: ''Eigenaar wil met zijn "handgesneden verse friet" graag meedoen. En het moet gezegd, hij levert een prima friet af. Goed van kleur en lekker krokant. Ook op smaak in orde.'

Reacties
Op Facebook komen, na de bekendmaking, direct de eerste reacties al los: 'Bastiaan en Rianne van harte gefeliciteerd met de overname van frietkraam Le Clerque in Veen. Ga een frietje bij hem eten of stuur een kaartje, Witboomstraat 27 4264 RT Veen. Heel veel SUCCES!!!'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.