vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Succesvolle informatiedag Waterfront de Veene

29 september 2014 (door AalburgNet)

VEEN / ALTENA - 'Wonen aan het water.' In een sfeervolle ambiance en met prachtig najaarsweer heeft de kick-off van Waterfront de Veene afgelopen zaterdag plaats gevonden. Op de projectlocatie, waar in de nabije toekomst 26 ruime en permanent bewoonbare kavels zullen worden gerealiseerd, was iedereen welkom die meer wilde weten over het realiseren van zijn of haar droomwoning.

“Wij hadden rekening gehouden met een forse opkomst’, aldus Richard van Kranenburg. “Want waar is het bouwen van je droomwoning, permanent bewoonbaar en direct aan het water nog mogelijk” vraagt Robert de Graaf retorisch. Beide projectontwikkelaars stonden, samen met makelaar, architect en aannemers, de enthousiaste geïnteresseerden te woord. Kavels van 654 tot 1.292 m², veelal voorzien van een eigen insteekhaven. In het gebied waren de contouren van het plan zichtbaar en voor een ieder was de beleving van wonen aan het water te proeven in sfeervolle huiskamersetting aan de Afgedamde Maas.

Informatie
De grote opkomst, het nieuwe projectboek en het prachtige weer maakten het plaatje compleet. Wie niet in de gelegenheid was om de beleving te ervaren, maar toch meer informatie wil, kan naar www.waterfrontdeveene.nl voor meer info over dit unieke project. 'Voor wie wil, wordt graag tijd ingepland voor een persoonlijk gesprek', aldus De Graaf tot slot.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.