zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Rick Verhagen start zoektocht naar Altenees van de week

29 september 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Iedere donderdagavond wordt op Radio A-FM een bijzonder telefoontje gepleegd met een inwoner uit Het Land van Heusden en Altena. In het programma Afslag Altena wordt dan om 21:00 uur een Altenees gebeld die vanwege zijn belangeloze inzet uitgeroepen wordt tot de ‘Altenees van de Week’.

Inmiddels zijn door presentator Rik Verhagen al ruim veertig Altenezen verkozen tot Altenees van de Week. Om deze titel te bemachtigen zijn de voorwaarden heel simpel: 'Je moet woonachtig zijn in Altena en op vrijwillige basis iets "goeds" doen hier voor of vanuit deze regio. Er zijn tal van voorbeelden te noemen', aldus Verhagen. 'Van collectanten tot mantelzorgers, van een goede buurman die tijdens jouw vakantie de planten verzorgt, tot het organiseren van een actie om geld op te halen voor het goede doel. Je verbaast je er eigenlijk nog iedere dag over hoe veel mensen iets goeds, iets leuks op volledig vrijwillige basis doen!'

Opgeven
Wie iemand kent die wel eens dat extra schouderklopje verdient, kan die naam doorgeven door een e-mail te sturen naar studio@radioafm.nl o.v.v. Altenees van de Week. Vergeet niet, naast de naam en het telefoonnummer van die persoon, ook je eigen naam te vermelden en de reden
waarom die persoon Altenees van de Week moet worden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.