zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Zonnige toekomst OVO Gebouw door Rabo Awards

29 september 2014 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK - OVO Gebouw Oudendijk ziet de toekomst zonnig tegemoet door de nominatie voor de Rabobank Altena Awards. Om de hoge energielasten terug te brengen gaat het OVO investeren in spouwmuurisolatie en zonnepanelen.

Op de LedenOntmoetingsAvond van de bank op donderdag 27 november a.s. bij Hoogendoorn MBI in Werkendam wordt bekend welke prijs het OVO gaat behalen. Leden van de Rabobank mogen daarvoor hun stem uitbrengen. De prijzen variëren van 5.000 tot 15.000 euro. Met de investering van het OVO is een bedrag van 17.500 euro gemoeid.

Energie
De energielasten maken een groot deel uit van de exploitatie. Deze wil het OVO fors terug dringen door te investeren in spouwmuurisolatie en zonnepanelen. Met deze investering is een bedrag gemoeid van 17.500. Een bedrag dat de vereniging niet zelf kan ophoesten, reden om het project aan te melden voor de Rabobank Altena Awards.
De ledenraad van de Rabobank heeft besloten dat het project bij één van de vijf genomineerde projecten hoort en doorgaat naar de finale op donderdag 27 november a.s.

Buurthuis
Ontspanning Vereniging Oudendijk exploiteert sinds 1951 het OVO Gebouw in Oudendijk. De exploitatie van dit gezellige buurthuis staat behoorlijk onder druk. Reden voor bestuur en leden van de vereniging om de inkomsten te verhogen en de uitgaven te verlagen. Damclub Denk en Zet, Plattelandsvrouwen en Biljartvereniging Arivina maken al sinds de oprichting in 1951 gebruik van het gebouw. Sinds kort heeft ook het Teerkamerkoor zijn intrek genomen op de dinsdagavond. Daarnaast wordt het OVO Gebouw verhuurd voor een feestelijke avond of zakelijke bijeenkomst op maat, maar dan “Net FF Anders” Gastvrouw is Nel Baggerman.

Voor informatie zie ook www.ovo-oudendijk.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.