vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Woudrichem stelt opgave voor cultuurprijs 2014 open

17 september 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Ook dit jaar zal tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Woudrichem, op vrijdag 9  januari 2015, de Woudrichemse Cultuurprijs uitgereikt worden. De Cultuurprijs wordt uitgereikt aan een persoon, vereniging of instelling die zich in bijzondere mate heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur binnen en ten behoeve van de Gemeente Woudrichem. Kandidaten kunnen tot uiterlijk donderdag 16 oktober aanstaande zowel schriftelijk als per e-mail worden voorgedragen.

Kent u iemand die zich afgelopen jaar in het bijzonder heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur? Draag diegene dan voor, voor de Cultuurprijs 2014. Het college van burgemeesters en wethouders kiest uit alle aanmeldingen de winnaar uit. De Cultuurprijs is ieder jaar anders en wordt gemaakt door een lokale kunstenaar.

Kandidaten kunnen schriftelijk worden aangemeld via:
Gemeentehuis Woudrichem
t.a.v. Adrie Hogenhorst
Postbus 6
4285 ZG Woudrichem
of per e-mail ahogenhorst@woudrichem.nl

Citeria
Aanmeldingen worden alleen verwerkt indien ze voldoen aan de criteria voor de nominatie cultuurprijs, vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders op 13 mei 2008. Deze criteria kunt u opvragen bij Adrie Hogenhorst, bereikbaar op 0183-308158 of via de mail  ahogenhorst@woudrichem.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.