donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Aanrijdingen met gewonden

16 september 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  NIEUWENDIJK: Zowel in Werkendam als in Nieuwendijk raakte maandagmiddag 15 september 2014 een man gewond na een verkeersongeval. De politie onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijdingen en heeft voor zover mogelijk verklaringen opgenomen van de betrokkenen.

Werkendam
Een 21-jarige man uit Dordrecht is maandag 15 september 2014 rond 17.10 uur op de Bandijk in Werkendam gewond geraakt bij een aanrijding. De man reed in zijn auto over de Bandijk in de richting van de Kop van 't Land, toen hij plotseling werd aangereden door een andere automobilist. Deze weggebruiker, een 23-jarige man uit Werkendam, kwam vanuit het Steurgat en wilde de Bandijk oversteken in de richting van de Bruningsstraat. De 21-jarige automobilist raakte door de aanrijding gewond aan een schouder en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Nieuwendijk
Op de Doornseweg in Nieuwendijk vond maandag 15 september 2014 rond 15.00 uur een aanrijding plaats tussen een automobilist en een fietser. De fietser, een 75-jarige man uit Hank, wilde oversteken en zag daarbij een 54-jarige automobilist uit Woudrichem over het hoofd, waarna een aanrijding ontstond. De fietser raakte door de aanrijding gewond aan een schouder en een vinger en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.