zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Opgaves voor Vrijwilligersprijs 2014 mogelijk

16 september 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  De gemeente Woudrichem roept mensen op, particulier of namens een organisatie, om kandidaten voor te dragen voor de Vrijwilligerspijs 2014. Deze prijs zal tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 9  januari 2015 op het gemeentehuis worden uitgereikt. Kandidaten kunnen tot uiterlijk donderdag 16 oktober aanstaande zowel schriftelijk als per e-mail worden voorgedragen.

Ieder jaar reikt de gemeente de Vrijwilligersprijs uit aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze vrijwillig verdienstelijk heeft gemaakt voor de Woudrichemse samenleving. Daarbij gaat het nadrukkelijk om niet betaald verrichte arbeid en of diensten. Uit het totaal aantal genomineerden kiest het college van burgemeester en wethouders één persoon of organisatie als winnaar uit. De uitreiking vindt plaats op het gemeentehuis tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 9 januari 2014.

Kandidaten kunnen schriftelijk worden aangemeld via:
Gemeentehuis Woudrichem
t.a.v. Adrie Hogenhorst
Postbus 6
4285 ZG Woudrichem
of per e-mail ahogenhorst@woudrichem.nl

N.B. aanmeldingen worden alleen verwerkt indien voorzien van korte motivatie, naam, adres van de kandidaat en naam en adres van diegene die de kandidaat aanmeldt.

Lees meer over:

vrijwilligersprijs
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.