zaterdag 3 december 2022

Alles over Altena

Team Van Rijswijk gehuldigd door wethouder Sheikkariem

10 september 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG – Het Team Van Rijswijk werd dinsdagavond door Aalburgs wethouder Shah Sheikkariem gehuldigd voor het behalen van het Nederlands kampioenschap Truckpulling.

De nationale titel ging voor de vierde achtereenvolgende keer naar Team Van Rijswijk Truckpulling uit Wijk en Aalburg. Het Brabants Dagblad schrijft: “Ik heb nog nooit een wedstrijdtruckpulling gezien. Er is echt een wereld voor me opengegaan”, aldus wethouder Sheikarriem. “We zijn super trots op jullie.”

Prijs
Team Van Rijswijk zal de prijs, een enveloppe met inhoud, schenken aan Stichting Kinderen Kankervrij, beter bekend als Kika. Deze financiert wetenschappelijk onderzoek naar kanker bij kinderen.

Vele eerste plaatsen en een paar tweede plaatsen maakten dat het team steeds verder uitliep in het puntenklassement. Na afloop van de wedstrijd in Montfoort op 8 augustus jl. was het Team van Van Rijswijk dan ook al verzekerd van de nationale titel.

De mannen van Team Van Rijswijk zullen ook komend seizoen weer meedoen in de hobbysport-klasse. 'Ook in seizoen 2015 gaan we bij gezondheid weer voor de eerste plaats.'

Almkerk
Tijdens de Streekdagen in Almkerk vrijdagavond 5 september 2014 lukte het Team van Rijswijk niet te scoren. Het team eindigde op een hele zure achtste plek en dat tijdens een thuiswedstrijd. Die teleurstelling werd gevoeld bij Team Van Rijswijk. Ondanks die deceptie kwam het Nederlands Kampioenschap niet in gevaar.

(Foto Team Van Rijswijk)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.