zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Geslaagde Club van 50 avond Kozakken Boys

8 september 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen vrijdagavond (5 september) organiseerde de Club van 50 van de Werkendsme voetbalclub Kozakken Boys, weer haar jaarlijkse contactavond voor leden. Tevens werd door Freek Vorthoren een toelichting gegeven over de jaarcijfers.

De leden van de Club van 50 sponsoren jaarlijks € 50 per persoon, ter besteding van projecten binnen de vereniging Kozakken Boys. Op de contactavond bepalen de leden waaraan de gesponsorde gelden worden besteed. En er viel dus wat te beslissen die avond. In het prachtige nieuwe sponsorhome/bestuurskamer is door een meerderheid van stemmen de keuze gevallen op openslaande terrasdeuren en een uitbreiding van het terras(meubilair). De commissie van de Club van 50 gaat de komende maanden aan de slag met hulp van zoveel mogelijk vrijwilligers de keuze van de leden te verwezenlijken omn zodoende een nieuw uithangbord aan het complex toe te voegen.

Na het officiële gedeelte deden de leden zich tegoed aan hapjes en drankjes. 'Het sponsorhome is aan het eind van de avond weer netjes opgeleverd en konden we terugkijken op een geslaagde contactavond. Tot slot willen we Wim en Nance nogmaals bedanken voor het bemannen/bevrouwen van de bar', aldus de website van Kozakken Boys.

Sponsoring
Wie interesse heeft om ook als “kleine” sponsor de club Kozakken Boys te ondersteunen, kan contact opnemen met één van de commissieleden of via email: clubvan50@kozakkenboys.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.