vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Parkeerbeleid Kozakken Boys wordt strikt gehanteerd

4 september 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Kozakken Boys beschikt over een ruime parkeergelegenheid, maar tijdens drukbezochte wedstrijden blijkt het toch dringen geblazen. Voor elke thuiswedstrijd van het eerste elftal wiijst eht ebstuur van de club haar bezoekers op een aantal genomen maatregelen.

Het parkeren in de berm langs de gehele Nieuwe Kozakkenstoep zal worden gedoogd door de politie. Parkeer de auto wel zover mogelijk in de berm en niet op de weg. 'Volg eventuele aanwijzingen van de verkeersregelaars. U rikeert anders een boete', valt te lezen op de site van Kozakken Boys.
Verder is het parkeren in de berm langs de Borcharenweg (begraafplaats) is absoluut niet toegestaan. Dat geldt ook voor de bermen van de Sportlaan.

Invaliden
Naast het parkeren rondom het voetbalveld valt ook te parkeren op de parkeerplaats van Werkina, nabij het zwembad. De loopafstanden bedragen maximaal  5 minuten. Voor mensen in het bezit van een invalidenkaart zijn er voldoende plaatsen gereserveerd op het grote parkeerterrein direct naast de hoofdingang.
Verder wijst het bestuur op de wegzijde van de Lange Wiep waar een aantal gereserveerde parkeerplaatsen liggen. Vriendelijk verzocht wordt om tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal ook hier niet te parkeren. 'Tevens geen fietsen/bromfietsen/scooters meer te plaatsen achter de slagboom. Volg ten allen tijde de instructies van evt. verkeersregelaars en politie.' Aldus het bestuur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.