woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

HAK organiseert Boomgaardconcert met Ilse de Lange

2 september 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - HAK organiseert op 18 oktober 2014 een speciaal boomgaardconcert met Ilse DeLange om de appeloogst te vieren, consumenten kunnen kaarten voor dit concert winnen door deel te nemen aan een promotieactie op HAK appelmoes. Het gaat om een uniek boomgaardconcert waarbij alleen de winnaars van deze actie aanwezig zullen zijn, het concert wordt gehouden in een echte oer-Hollandse appelboomgaard in Gelderland.

Ilse DeLange is sinds april dit jaar het gezicht van de HAK appelmoescampagne. Het unieke miniconcert van Ilse DeLange is akoestisch en vindt plaats in een appelboomgaard in Gelderland. Nicole Freid, Marketing Directeur van HAK: “Ondanks haar drukke tourschema heeft Ilse DeLange tijd vrij gemaakt voor dit optreden. Ze keert voor het boomgaardconcert speciaal terug naar haar landelijke roots: country in the country, dus!”
Prijswinnaars kunnen zich verheugen op een heel bijzondere middag. Bezoekers krijgen voorafgaand aan het concert een rondleiding door de appelboomgaard en kunnen zelf appels plukken. Na het concert worden zij getrakteerd op een uitgebreid HAK appelmoesgerechtenbuffet.

Actie
HAK appelmoes: een traditie van meer dan 60 jaar HAK betrekt zoveel mogelijk van haar groenten en fruit van dichtbij, dat wil zeggen binnen een straal van 125 kilomter rond de HAK-fabriek in Giessen. Deelnemen aan de actie Van 25 augustus tot en met 5 oktober 2014 kunnen consumenten elke dag twee kaarten voor het unieke boomgaardconcert van Ilse DeLange winnen. Deelnemen kan door drie unieke actiecodes in te vullen op de actiepagina www.woensdaghakdag.nl, deze codes zijn te vinden op de bovenkant van de deksels van HAK Appelmoespotten. Elke actiedag wordt er een nieuwe winnaar geselecteerd, de actievoorwaarden zijn te vinden op de actiepagina www.woensdaghakdag.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.