zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Dieven betrapt bij diefstal uit tuin

30 augustus 2014 (door AalburgNet)
GENDEREN / DRONGELEN - In de Kerkstraat werden twee mannen betrapt tijdens een diefstal. De politie kon ze even later inrekenen.
Het misdrijf werd zaterdag 30 augustus 2014 om 02.30 uur ontdekt. De gedupeerde zag twee mannen op zijn erf, die er vandoor gingen met een antieke bronzen bloembak. De politie werd erbij gehaald. Korte tijd later arresteerde de agenten in de omgeving twee verdachten die aan het signalement voldeden. Het gaat om een 21-jarige man uit Genderen en een 20-jarige inwoner van Drongelen.
Bij de fouillering van 21-jarige verdachte kwam een sensor van de onklaar gemaakte buitenlamp uit zijn jaszak te voorschijn. Vermoedelijk is dit onderdeel afkomstig van de buitenlamp uit de bewuste tuin. De koperen bloembak is nog niet terecht.
Het opgepakte duo is voor verder onderzoek in gesloten in het politiebureau.

Lees meer over:

Politie Diefstal Drongelen dieven
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.