vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Binnenkort werkzaamheden N322 tussen Andel / Zaltbommel

28 augustus 2014 (door WoudrichemNet)

ANDEL / ZALTBOMMEL: Eind augustus en september worden werkzaamheden uitgevoerd op de N322 door de provincie Gelderland. De hoofdaannemer van de werkzaamheden is Salverda. De aannemer gaat een duiker verwijderen en vijf duikers vervangen. Door deze werkzaamheden ontstaat in deze periode verkeershinder op de N322.

De werkzaamheden worden in verschillende fasen uitgevoerd, namelijk:

  • Fase 1: verwijderen duiker

Hierbij worden de werkzaamheden uitgevoerd op de N322 ter hoogte van km 23.79. Het tracé van de N322 tussen de rotonde bij Gameren en de Zeedijk (kruising N322) wordt geheel afgesloten in 2 nachten, namelijk van woensdag op donderdag nacht (27 op 28 augustus) en van donderdag op vrijdagnacht (28 op 29 augustus) zal het weggedeelte van 19:00 tot 06:00 afgesloten zijn. Met gele borden is een omleidingsroute aangegeven.

  • Fase 2: voorbereidende werkzaamheden bermen

In deze fase voert de aannemer werkzaamheden uit in de bermen tussen Zaltbommel en Andel. De werkzaamheden worden uitgevoerd met een afzetting en verkeersregelaars, waarbij er enige vertraging kan ontstaan voor het wegverkeer. De werkzaamheden vinden plaats van 1 september tot en met 11 september van 09:00 tot 16:00 uur.

  • Fase 3: vervangen duikers

Om deze werkzaamheden te kunen uitvoeren is een algehele afsluiting van de N322 tussen Zaltbommel en Andel noodzakelijk. De periode van de afsluiting is midden september, nadere informatie hierover volgt nog.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.