vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Voice of Brabant Lennie van Zandwijk 21 jaar

23 augustus 2014 (door AalburgNet)

VEEN - "Meer dan drie miljoen kijkers van The Voice of Holland zagen hoe alle coaches hun stoel omdraaiden voor haar vertolking van Jessy J's 'rice Tag.  Plotseling is ze dan een BN-er, de 18-jarige Lennie van Zandwijk uit Veen." Dat was in oktober 2011. De sindsdien alleen maar bekender geworden zangeres is 20 augustus jl. 21 jaar geworden. Dat betekent feest! Op Facebook stroomden de felicitaties binnen. Ook de redactie van Altenasteden.net sloot zich hier graag bij aan en toeterde de welgemeende gelukwensen.

The Voice of Branbant - en studente (popartiest) aan de Herman Brood Aacademie - mag zich nu volgens de wet 'onafhankelijk' noemen. Het gezin Van Zandwijk is er groots mee. Vader - en ondernemer - Gerrit Van Zandwijk, zo trots is als een pauw met vier staarten, startte ter gelegenheid van zijn dochters' verjaardag een speciale actie in zijn juwelierswinkel, die ook de werkplek van Lennie is. De Veense juwelierszaak bestaat dit jaar overigens ook nog eens 20 jaar.

Wie daarover alles en meer wil weten, surft naar www.juweliervanzandwijk.nl

Bij de foto: Lennie van Zandwijk tijdens een optreden in d'Alburcht op de Aalburgse Bedrijvenmarkt in Wijk en Aalburg.
 
(Archieffoto Aalburg.net)
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.