donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

In september afsluitingen A27

21 augustus 2014 (door WerkendamNet)

REGIO - In de maand september zal de A27 elk weekend worden afgesloten in verband met werkzaamheden in de richting van Breda

In de weekenden 5-8 september, 12-15 september, 19-22 september en 26-29 september voert Rijkswaterstaat tussen 21:00 uur en 06:00 uur opnieuw groot onderhoud uit aan de A27 (in de richting van Breda). De werkzaamheden vinden plaats net voorbij de Merwedebrug. De Merwedebrug is niet beschikbaar voor lokaal of doorgaand verkeer.

In de weekenden van 5-8 en 19-22 september is de A27 ook afgesloten tussen Nieuwendijk en Hank.

Tussen De Tol (aansluiting Werkendam) en Nieuwendijk en vanaf Hank is de A27 elk weekend open.

Rijkswaterstaat vervangt in deze weekenden de voegconstructies; een ingrijpend werk waarvoor rijbaanbrede afsluitingen nodig zijn.   Omdat gekozen is voor een duurzame oplossing voor de voegen is één weekend extra nodig ten opzichte van de reguliere werkzaamheden. Door deze nieuwe methodiek toe te passen zullen de voegen een langere levensduur hebben en afsluitingen in de toekomst beperken.

Veer Brakel
Op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen in september vaart het veer door uur conform normale dienstregeling, van 22.00 tot 01.00 uur.
Op de zondagochtenden vaart het veer ook extra tussen 07.00 en 09.00 uur.

Ook het veer Kop van ’t Land zal eerder en tot later varen.

Tijdens de weekenden maken de hulpdiensten indien nodig gebruik van het fietspad. Het openbaar vervoer is deze weekenden te gebruiken.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.