donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Afscheid Henk en Ina Kroon in Rouwcentrum Aalburg

15 augustus 2014 (door WoudrichemNet)

AALBURG / WOUDRICHEM - Vanavond (15-8) wordt in een besloten moment afscheid genomen van Henk en Ina Kroon in Rouwcentrum Aalburg. De familie heeft mensen hiertoe speciaal genodigd, aldus Rouwcentrum Aalburg.

De lichamen van het ondernemersechtpaar, dat omkwam bij de dramatische vliegtuigramp boven Oost-Oekraïn, zijn geïdentificeerd.

De crematie vindt morgen ook plaats in besloten kring.

Op 29 juli jl. was er in de Hervormde kerk in Woudrichem een openbare herinneringsbijeenkomst die door zeer velen werd bezocht.

(Foto ter beschikking gesteld door familie)


 

In Memoriam

Het ondernemersechtpaar Henk Kroon (57) en Ina Broghammer (53) uit Woudrichem bezat een optiekwinkel in Wijk en Aalburg. Kroon was van plan om binnenkort met pensioen te gaan. Opticien David van Helden (32) had nog maar enkele maanden geleden met Kroon afgesproken dat hij de zaak over twee jaar zou overnemen. De overdracht van de winkel is sneller gegaan.
Van Helden heeft de winkel na de ramp opengehouden om degenen die Henk en Ina Kroon hebben gekend de gelegenheid te geven afscheid te nemen.

Het echtpaar, dat twee volwassen dochters achterlaat, was bekend in de Noord-Brabantse dorpen om de persoonlijke aandacht voor de vele vaste klanten en vooral om de gezelligheid. Henk Kroon nam zo veel tijd voor zijn klanten en leveranciers, dat veel dorpelingen het bescheiden lichtbruine gebouwtje waarin de winkel is gevestigd haast als een buurthuis beschouwen.

Bron In Memoriam: Met dank aan de Volkskrant

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.