vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Sportcomplex De Jager heropent op 6 september sportief

15 augustus 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Sportcomplex De Jager te Giessen opent op 6 september a.s. haar deuren voor de officiële (her)opening. Iedereen is welkom om op deze dag een kijkje te nemen in het gerestylde Sportcomplex. Tijdens deze dag vindt er ook een Open Sportdag plaats, alle (sport)verenigingen die gebruik maken van Sportcomplex De Jager presenteren zich dan.

In de zomervakantie heeft de nieuwe exploitant van Sportcomplex De Jager zeker niet stil gezeten. Binnen in het gebouw is zichtbaar het een en ander veranderd. Het sportcafé is een ware sportlounge geworden waar men straks terecht kan voor een heerlijke versnapering en is er bij binnenkomst een receptiefunctie gecreëerd. Dit is maar een kleine greep uit de plannen die gerealiseerd zijn of worden.
“Sportcomplex De Jager moet een soort thuisbasis worden. Dat mensen na het sporten niet meteen naar huis gaan, maar nog even blijven zitten om wat te drinken, met elkaar te praten. Die sfeer en gezelligheid vind ik heel belangrijk en is ook goed voor het verenigingsleven. Wij willen dat Sportcomplex De Jager een socialere en meer openbare functie krijgt. Het motto daarbij is ‘Where business meets sport’. Natuurlijk is de sportlounge bedoeld voor sporters, maar we willen heel graag ook contacten leggen met het bedrijfsleven. Zij kunnen bij ons terecht voor lunches, vergaderingen of seminars.” Aldus een enthousiaste woordvoerder.

Open Sportdag
Tijdens de Open Sportdag zullen alle (sport)verenigingen zich presenteren. Dit doen zijn door middel van een informatietafel waar bezoekers zich kunnen oriënteren en daarnaast hebben bezoekers de mogelijkheid om deel nemen aan diverse gratis clinics.

Kijk voor meer informatie en het programma op www.sportcomplexdejager.nl
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.