zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Radio A-FM van start nieuw seizoen

11 augustus 2014 (door WerkendamNet)

HANK - Aanstaande zaterdag 16 augustus gaat het nieuwe radioseizoen van Radio A-FM van start. Om dit in te luiden zal in navolging op het succes van vorig jaar ook dit seizoen sportief geopend worden met een live uitzending vanaf Sportpark de Zwaaier in Werkendam, waar de Rabobank Kozakken Boys-familiedag plaatsvindt.

Tijdens de familiedag zal op een leuke en sportieve manier van 10:00 tot 20:00 uur live op Radio A-FM verslag te horen zijn van de activiteiten. Het staion laat weten: 'Heb je altijd al willen weten hoe het er aan de andere kant van de radio aan toe gaat? Kom dan tijdens je bezoek aan het sportpark zeker even langs bij onze locatiestudio. Je herkent onze presentatoren aan het Radio A-FM tenue.' De toegang voor deze dag is gratis.

Najaarsprogrammering
Op maandag 18 augustus start de reguliere programmering. Dit seizoen hoor je van maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 21:00 uur het laatste nieuws uit Altena als eerste in de A-vondexpress. Ook dit najaar luister je op 107.1 en 107.8 FM naar programma’s als Weekendsport, A-Magazine en Altena Actueel.

Bekijk de gehele programmering en verdere info op www.radioafm.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.