woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Audi RS4 gestolen bij Thur Genderen

5 augustus 2014 (door AalburgNet)

GENDEREN - Op maandagmiddag 4 augustus verdween bij Autobedrijf Thur Genderen een Audi RS4. Een klant in spé nam het voertuig mee voor 'een proefrit' om vervolgens niet meer terug te keren.

  • Het gaat om een Audi Rs4 Avant - 4.2. V8 420 PK met het kenteken 91-XN-KV

De auto van 31.000 euro reed weg om 16:50 uur. Duidelijk is dat er om 17:50 bij het Shell station in Giessen getankt is. Daar werd niet betaald. De auto verdween vervolgens op het industrieterrein in Giessen.

Contact
Autobedrijf Thur wil graag in contact komen met de man in kwestie. De bestuurder is een blonde Hollandse man van 1,85 lengte, 28 jaar oud en heeft kort donkerblond haar. Hij deed zich voor als 'J.J.' uit Utrecht.

Thur laat weten: 'Wij komen graag met de persoon van dit legitimatiebewijs in contact. Als iemand de auto heeft gezien, die zonder groene handelaarsplaten rijdt, maar met het kenteken 91-XN-KV, meldt dit dan via 0416-351156 of via info@thur. Dank voor uw medewerking.'

Website
Deze oproep staat ook op de website van Thur BV, samen met de afbeelding van het identiteitsbewijs. (*) De gestolen auto is ook te vinden op de site van het bedrijf.

Ten overvloede...
Dus: wie iets gezien heeft of meer weet omtrent de vervreemding of de vermoedelijke dader, kan bellen met Autobedrijf Thur via 0416-351156. Ook een e-mail is welkom: info@thur.nl

(*) UPDATE 14.00 uur: Ondernemer Arie Thur heeft inmiddels met de man 'op de kaart' gesproken. Deze wist te melden dat de kaart gestolen was en dat hij niets met de diefstal te maken heeft. Op Facebook laat Thur weten: 'Het doel om in contact te komen met de desbetreffende persoon is behaald. Wij willen graag iedereen bedanken voor de reacties en het massaal delen van onze foto.' 

Na deze melding heeft de redactie van AltenaSteden.net de gegevens op de kaart afgeschermd. De ontvreemde Audi is overigens nog niet terecht. Het bedrijf heeft aangifte gedaan. De politie gaat verder onderzoek doen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.