vrijdag 26 november 2021

Alles over Altena

Extra maatregelen wateroverlast worden afgebouwd

30 juli 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - REGIO: De hevige neerslag van maandag 28 juli heeft tot veel overlast geleid in grote delen van Nederland, waaronder ook delen van het beheergebied van Waterschap Rivierenland zoals de Alblasserwaard en Alm & Biesbosch. 

Maar onder andere door de aanvullende bemaling door extra pompen in het gebied en het gebruik van bergingsgebieden, dalen de peilen in dit gebied weer naar normale waarden voor de zomer. 'Natuurlijk blijven we alert en houden we weersverwachtingen scherp in de gaten,' aldus Waterschap Rivierenland.

Natte vloerbedekking
Tot en met woensdag 6 augustus mogen natte vloerbedekking/vloerkleden en andere natte vloerdelen (die verwijderd moeten worden door de heftige regenval van maandag 28 juli), gratis bij de milieustraten in Hank en Werkendam worden afgegeven. Zo mledt de gemeente.

(Foto Nieuwendijk - Jacqueline Munnik)

Lees meer over:

Altena wateroverlast
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.