zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Facebook zomerboeket naar Dussen

30 juli 2014 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Het geluid van de deurbel was nauwelijks verstomd of de voordeur zwaaide ferm open. In de opening stond een glimlachende Gerrit Sterrenburg die met genoegen het zomerboeket in ontvangst wilde nemen. De Dussenaar had zich immers ingeklikt als vriend/volger van AltenaSteden.net op Facebook en dat verdiende een bloemetje. 'Gefeliciteerd. Wij brengen u dit boeket, gewoon leuk, een aardigheidje.'
Een poging om ook Sterrenburg junior op de foto te krijgen, samen met zijn papa, strandde. De kleine man had gelijk: wat je niet wil, moet je ook niet doen... Vader Sterrenburg zelf vond het allemaal prima en liet zich met plezier vastleggen op de gevoelige plaat.

Gerrit Sterrenburg is de vijfde bloemenwinnaar op rij. Ging de eerste bos naar Kees Teuling uit Rijswijk, de tweede naar zijn neef (hoe is het mogelijk...) Ron van Vuuren uit Woudrichem, de derde bloemenweelde kwam terecht bij  Eetboerderij De Foeks in Drongelen, gevolgd door Liesbet van Wijlen uit Genderen. En dit keer dus bij familie Sterrenburg als 'aardigheidje...'

Waardering
De redactie van AltenaSteden.net is blij met de aanmeldingen en waardeert haar volgers. De vier marktpleinen, naast AltenaSteden.net is dat Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net, mogen zich verheugen in een gestaag groeiende belangstelling. Het aantal dagelijkse bezoekers neemt nog steeds toe. Daar is AltenaSteden.net blij mee en draait daarom een leuke bloemenactie: 'Dat verdient een bloemetje!'

Meer bloemen in een dubbele actie
(*) In samenwerking met Mikado Bloemen en Wonen geeft de redactie van de vier digitale marktpleinen nog steeds bloemen weg. In de spurt naar meer volgers op Facebook maken nieuwe volgers de komende tijd kans op een fantastisch en fraai kwaliteitsboeket. Volgen dus en aanmelden als 'vriend' op Facebook...

Mikado Bloemen en Wonen wil graag 750 likers halen. Eigenaar Miranda de Waal laat weten dat nieuwe volgers (likers) op háár Facebookpagina die in de gemeente Aalburg wonen, kans maken op een bloemenabonnement. Dat betekent een jaar lang iedere twee weken een verse bos bloemen aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld van juli 2014 tot juli 2015. Wie wil dat nu niet?

'Dat verdient een bloemetje...!'
Dus doe mee en reageer op Facebook op de pagina van AltenaSteden.net en Mikado Bloemen en Wonen en maak zo dus twee keer kans op de zomer in je huis!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.