vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Rabobank Altena verlengt inschrijftermijn Awards

28 juli 2014 (door AalburgNet)

ALTENA - Samen sterker voor een mooier Altena. In dit kader kunnen initiatieven of projecten die ondersteuning kunnen gebruiken, worden aangemeld voor Rabobank Altena Awards. De bank heeft de inschrijftermijn verlengd.

De Rabobank vindt betrokkenheid bij de lokale maatschappij erg belangrijk en geeft daarom een deel van de winst terug aan de samenleving middels het zogenaamde coöperatief dividend. De uitreiking van de Rabobank Altena Awards is één van de vormen waarmee dat gebeurt. Ook dit jaar stellen de bank vijf awards met een totale waarde van € 50.000,- beschikbaar.

Aanmelden
Heeft u een project of initiatief dat inspirerend is? Dat van betekenis is voor zoveel mogelijk inwoners van het Land van Heusden en Altena? Laat het ons weten! U kunt uw project tot en met 29 augustus aanmelden op de website van Rabobank Altena. Meer informatie over en de voorwaarden van de Rabobank Altena Awards vindt u terug op rabobank.nl/altena onder Coöperatief Dividend.

Beoordeling projecten en initiatieven
Ledenraadsleden beoordelen de ingediende projecten en initiatieven. Zij kijken of het project aan de voorwaarden voldoet en of het door gaat naar de finale. De finale van de Rabobank Altena Awards is op donderdag 27 november tijdens de LedenOntmoetingsAvond.

Voorbeelden 2013
Vorig jaar diende Buurtvereniging Buiten de Poort een aanvraag in. Het doel: het park in hun wijk voor jong en oud aantrekkelijk maken. Zij bundelden hun krachten en haalde de derde plaats in de finale. Of wat te denken van de elektronische startblokken en de verrijdbare tribunes van Aqua Altena? De zwemverenigingen uit het Land van Heusden en Altena dienden gezamenlijk een aanvraag in om hun project te realiseren.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.