dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Carla Breuer vertrekt naar Teylingen

15 juli 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM /  TEYLINGEN - Werkendams burgemeester Carla Breuer (CDA) is door de gemeenteraad van Teylingen (Sassenheim) unaniem voorgedragen om voor het ambt van burgemeester. In Teylingen was een vacature. Breuer zal op 29 september geïnstalleerd worden door de commissaris van de Koning.

De functie van burgemeester van Teylingen was vacant sinds eind 2012. Toenmalig burgemeester Schelberg vertrok naar Hengelo. Carla Breuer moest nogal wat horden nemen om in de bollenstreek burgemeester te kunnen worden. Ze ging de sollicitatiestrijd aan met 36 mede-kandidaten. Uiteindelijk viel de keus op haar. Teylingen lijkt tevreden met het behaalde resultaat.

Op de site van de gemeente Teylingen valt te lezen: “Mevrouw Breuer is een oprecht gedreven en krachtige bestuurder die niet voor de gebaande paden kiest. Teylingen zocht naar een inspirerende vernieuwer, iemand met lef. Mevrouw Breuer is scherp, straalt positieve energie uit en is naar de mening van de vertrouwenscommissie buitengewoon goed in staat om duurzame relaties binnen en buiten onze gemeente op te bouwen.' Aldus de vertrouwenscommissie.

Carriere
Carla Breuer is sinds 2009 burgemeester van de gemeente Werkendam. Daarvoor was ze zeven jaar wethouder in de gemeente Nieuwegein. Tijdens deze periode had zij diverse taakgebieden in haar portefeuille zoals volksgezondheid, welzijn en economische zaken. Voor die tijd was de  gezondheidszorg ruim elf jaar haar werkterrein.

(Bij de foto: Carla Breuer onlangs bij de opening van 'n Tikkie Anders in Sleeuwijk, waar zij wordt geinterviewd voor een radiouitzending van Oké FM)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.