dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Basisschool Den Biekurf heeft nieuwe website

14 juli 2014 (door AalburgNet)

BABYLONIENBROEK - Openbare Basisschool Den Biekûrf heeft een fonkelnieuwe website. Afgelopen zaterdag werd deze gelanceerd.

De webstek van de Broekse school ziet er fris uit en zit in een eigentijds jasje. De menustructuur is overzichtelijk en goed te bereiken. Wie iets wil weten over de school of het laatste nieuws wil bekijken, klikt er dus gemakkelijk heen.
Onder de knoppen op de homepagina wordt een schat aan informatie aangeboden onder de diverse submenu's. 'Nieuwe leerlingen, de schoolgids, overblijven, de MR' enzovoorts en zo verder.

Al met al een mooie aanwinst voor deze school uit Babylonienbroek.

Website van de week
De redactie van AltenaSteden/net heeft de nieuwe site van de Biekûrf dan ook direct maar gebombardeerd tot WEBSITE van de WEEK op Aalburg.net. De link naar de nieuwe site van OBS Den Biekûrf is te bereiken via de hompage van Aalburg.net.

Ook Website van de Week worden?
Stuur dan uw info in naar de redactie van Aalburg.net en wie weet staat straks uw vereniging, organisatie, school of bedrijf ook in de schijnwerpers op het snelst groeiende digitale marktplein van de regio!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.