donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Nog steeds onduidelijk wanneer AquaAltena open gaat

10 juli 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Vorige week donderdag 3 juli werd bekend dat de geplande openstelling voor het publiek van het nieuwe zwembad AquaAltena op 5 juli niet door kon gaan. De reden hiervoor is een geschil tussen de hoofdaannemer en onderaannemers waardoor het zwembad niet opgeleverd wordt en het beheer niet overgedragen kan worden aan Sportfondsen. 

Het niet open gaan van de nieuwe zwemaccommodatie heeft ook gevolgen voor het leszwemmen. De medewerkers van Sportfondsen hebben inmiddels alle ouders van de kinderen die zwemlessen volgen persoonlijk op de hoogte gesteld over de situatie rondom de opening van AquaAltena.

Zwemlessen
De gemeenten Aalburg en Woudrichem begrijpen dat het niet doorgaan van de opening van het zwembad -en er dus ook niet gestart kan worden met de zwemlessen- vooral voor de kinderen erg vervelend is. De gemeenten hopen dan ook dat er  zo snel mogelijk een oplossing komt.

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer  die oplossing te verwachten is.

Op het moment dat er duidelijkheid is over de opening van het zwembad, en dus ook gestart kan worden met de zwemlessen, worden de ouder(s) van de leskinderen hierover persoonlijk geïnformeerd.

Daarnaast zal via de facebookpagina van AquaAltena worden gecommuniceerd met de toekomstige gebruikers.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.