zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Nieuwe autobrug bij Waardhuizen bijna klaar

10 juli 2014 (door WoudrichemNet)

WAARDHUIZEN - Afgelopen dinsdag zijn de liggers voor de bouw van de Waardhuizerbrug op de N322 geplaatst. Met Mammoet Transport werden acht betonnen liggers van ruim 30 meter lengte op hun plaats gelegd om de verbinding te voltooien.

De oude brug uit 1963 met een maximale last van 40 ton moest vervangen worden door een geheel nieuwe brugconstructie met een maximale last van 60 ton. De acht betonnen balken van Romein Beton uit Dodewaard zijn met speciaal uitzonderlijk vervoer naar Waardhuizen vervoerd. De bouw van de nieuwe brug is in opdracht van de provincie Noord-Brabant. Als de brug gereed is, moet men nog het nodige asfalt aanbrengen en zal de brug met de provinciale weg (N322) in augustus gereed zijn. (Het Kontakt)

Lees meer over:

Waardhuizen autobrug
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.