donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Scoren voor clubkas met Rabobank Fietstocht

8 juli 2014 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Op zaterdag 28 juni vond de Rabobank Fietstocht 2014 plaats. Bijna 2800 deelnemers verschenen aan de start en scoorden voor de clubkas. Wethouders Van der Ven, Bergsma en Sheikkariem gaven samen met directievoorzitter René van Zijl het startsein.

De deelnemers fietsten voor 175 verenigingen of stichtingen uit het Land van Heusden en Altena. Deze verenigingen ontvangen voor elke deelnemer, die de route volledig uitgefietst heeft, een bijdrage van €15,- per deelnemer.

Clubkas
Deelnemers van 2 tot en met 16 jaar verdienden extra geld voor de clubkas door een sport uit te oefenen. In Almkerk oefenden de sporters hun voetvolley bij de Volleywall en was er de mogelijkheid om de balvaardigheid bij korfbal te testen. Voor de allerkleinsten van 2 tot en met 4 jaar was een fietsparcours uitgezet. Ook bij de stempelpost bij Kaasboerderij De Lange Hoeve in Genderen werd gesport.

Sterker
Rabobank Altena vindt het belangrijk om de inwoners van het Land van Heusden en Altena samen te brengen. Met deze activiteit was iedereen samen in beweging voor het verenigingsleven. De bijdrage voor de clubkas bestaat niet alleen uit de opbrengsten van de deelnemers. Ook medewerkers van de bank werkten die dag voor een vereniging of stichting. Zij compenseren geen uren, Rabobank Altena doneert dit bedrag aan die vereniging of stichting.

De beelden en de gemaakte film tijdens de Rabobank Fietstocht is terug te vinden op www.rabobank.nl/altena.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.