zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Ondernemend Altena lanceert nieuwe site

7 juli 2014 (door AalburgNet)

ALTENA - Tijdens de laatst gehouden Open Coffee Altena in Dussen, lanceerde het platform achter de netwerkmeeting een gloednieuwe website. Was Open Coffee altijd de vlag op het spreekwoordelijke schip van Ondernemend Altena, met de nieuwe webstek is daaraan een eind gekomen. Reden: Ondernemend Altena is méér dan de zakelijke Coffee-ontmoetingen alleen.

Ondernemend Altena is het B2B platform in de regio en speciaal bedoeld voor durfondernemers, creatieve breinen, netwerkers, businesspartners, ondernemende geesten, managers, beslissers, politici en aanstormend talent. Het netwerk is een initiatief van en wordt gemasterd door de redactie van Altenasteden.net. Deze werkt hierbinnen samen met HV Media uit Veen. Drijvende kracht daar is marketingadviseur Henri Verhagen, de man die het nieuwe platform ook bouwde. Verhagen over de Wordpress-site: 'Wij zijn trots op de nieuwe website van Ondernemend Altena! Het is een mooie compacte responsive website geworden voor deze prachtige community! Men kan zich nu rechtstreeks op deze plek aanmelden voor een Open Coffee-bijeenkomst. Het bedrijf van de gastheer staat er nu expliciet op. Maar ook is er info van andere, voorbije en aankomende, events te vinden. Ondernemers kunnen er ook exposure krijgen.'

Ondernemend Altena is daarmee explicieter dan voorheen de paraplu geworden waar de diverse activiteiten onder hangen. Zo is Open Coffee Altena één van de mogelijkheden om elkaar te treffen. Eerder werd al genetwerkt op het water en waren de ondernemers uit Altena een dag te gast op Vliegbasis Volkel (2013) en Vliegbasis Gilze-Rijen (2014). Ontmoeten kan dus op meerdere manieren.

Naast de bestaande gelegenheden wordt ook nagedacht over andere contactmomenten zoals seminars, workshops en kennisdelerijen. Daarmee is dus de koers nadrukkelijk verlegd. Niet meer alleen Open Coffee on top, maar juist Ondernemend Altena als label voorop. 'Met 7.000 ondernemers in de regio zijn er vele mogelijkheden om kennis te delen en krachten te bundelen. Of op zoek te gaan naar matches in andermans netwerk. Samen kom je verder. Je moet alleen boven het maaiveld weten uit te komen. Die uitdaging zien wij', meent Cor Spek, initiatiefnemer en stuwende kracht achter het project.

LinkedIn
Op LinkedIn - bij Groep Ondernemend Altena - kunnen ondernemers, managers, bestuurder etcetera zich (blijven) aanmelden. Juist vanuit deze kwantiteit ontstaan ontmoetingen. Spek: 'We gaan vanuit de kwantiteit naar de kwaliteit. Ondernemend Altena gelooft namelijk in de potentie van de regio en brengt om die reden graag ondernemers bij elkaar. Want waarom ver halen als het dichtbij ook te vinden is. Je moet dat alleen wel weten. Dat alles onder het motto ‘Geven is het nieuwe zakendoen.' Anders gezegd: hoe en met wie kom je tot een goede match waar beide (of meerdere) partijen profijt van hebben.

  • Ga HIER naar de nieuwe site van Ondernemend Altena.

Lees ook: 'Inspirerend' Open Coffee Altena niet langer 'on top'   

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.