vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Meer dan 50 voegen in A27 'met spoed' aangepakt

18 juni 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Deze oproep heeft Otto van Breugel namens het CDA gedaan in oktober 2013 aan Rijkswaterstaat . "Met name de rechterbaan geeft zoveel problemen dat rijden aan die zijde als gevaarlijk kan worden bestempeld", zo heeft hij dit gesteld toen.

Rijkswaterstaat heeft toen schriftelijk gereageerd aan de Werkendamse gemeenteraad en aangekondigd dat het stuk snelweg eind 2014 wordt opgeknapt en dat er tijdelijk reparatie werkzaamheden zouden worden uitgevoerd. Dit is ook gebeurd.
 
In één keer
In 2013  had Otto van Breugel al aangegeven dat hij niet begreep waarom deze onderhoudswerkzaamheden niet in één keer konden worden uitgevoerd, bijvoorbeeld samen met die van de reparaties eind 2013. 
 
Vandaag heeft Otto van Breugel Wethouder Wim de Jong bevraagd of de informatie klopte die hij vandaag 18 juni 2014 van de inwoners heeft verkregen, dat  RWS binnenkort weer reparatiewerkzaamheden gaat uitvoeren aan de voegen, waardoor er weer een weekend afsluiting voor het verkeer gaat plaatsvinden? "De wethouder heeft dit bevestigd".   
 
RWS neemt de inwoners niet serieus
Otto van Breugel: "Al vele malen is de A27 afgesloten en vanuit de inwoners ontvangen wij als CDA klachten van ondernemers en inwoners die enorme hinder ondervinden van deze "afsluitingen", Waarom is er niet begin januari 2014 begonnen en het renoveren van de voegen? Nu hebben we drie keer overlast.  Ik heb de Wethouder gevraagd om dit signaal bij RWS over te brengen. Als je deze werkzaamheden zo plant dan neem je onze inwoners en ondernemers  niet echt serieus meer. Dit is niet meer uit te leggen".
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.