vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Leef! Ontmoeting, ontspanning, humor, live muziek en inhoud

16 juni 2014 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK -  Ontmoeting, ontspanning, humor, live muziek en inhoud! Deze woorden beschrijven in het kort het karakter van de drie zomer-events met de titel “LEEF!” die De Burcht Sleeuwijk organiseert in juni, juli en augustus. Op drie zomerse dagen is er een afwisselend programma samengesteld voor inwoners uit Sleeuwijk en omgeving. De toegang voor alle evenementen is gratis.
 
22 juni | Timzingt (cabaret)
Gewapend met zijn ukelele, flinke dosis humor en rake grappen is Timzingt een cabaretier die met zijn christelijke achtergrond al jaren jong en oud, christen of niet vermaakt. Wanneer je niet flauw bent van een scherpe grap komen je lachspieren op 22 juni zeker tot leven. Deze avond begint om 20.00 uur in de grote zaal van het Altena College in Sleeuwijk aan de Rijksstraatweg 153. De zaal is open vanaf 19.30 uur.
 
6 juli | Trinity (concert) en BBQ
Op het strandje van Oudendijk zal de populaire band Trinity zorgen voor een zomerse sfeer. Trinity is een worldbeat band bestaande uit 4 Nederlandse mannen. Hun mix van Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves creëert een interessante mix. Op het strand zorgt hun live performance voor een groot feest. Tussen de concertblokken krijgen we een indrukwekkend levensverhaal te horen van iemand die na veel omzwervingen het echte Leven heeft ontdekt! We steken na het concert de BBQ aan en iedereen is welkom! Deze middag begint om 15.00 uur.
 
Parkeren kan op het Parkeerterrein bij Brasserie Boven de Rivieren aan het Hoekeinde in Sleeuwijk. Vanaf Gorinchem kun je in een pendelbootje stappen die vertrekt vanaf Buiten de Waterpoort.
 
31 augustus | Openluchtsamenkomst & Kids-event
Terwijl kinderen tot en met 10 jaar hun hart kunnen ophalen bij een spectaculair kids-event, zal er voor ouders, jongeren en andere belangstellenden een openluchtsamenkomst zijn. Een middag met ondermeer live-muziek, een Bijbelse boodschap en de gelegenheid om elkaar na een periode van vakantie weer te ontmoeten. Ook voor dit event wordt voor eten & drinken gezorgd, zodat er ‘s-avonds niet meer thuis gekookt hoeft te worden!
 
Deze middag begint om 16.00 uur op de binnenplaats van het Altena College in Sleeuwijk, Rijksstraatweg 153.
 
Alpha Curus | 18 september 18.30 uur
Na de zomeravonden organiseert De Burcht Sleeuwijk een Alpha Cursus. Deze cursus biedt de gelegenheid om op een ongewongen en ontspannen manier (verder) kennis te maken met het christelijke geloof en haar uitgangspunten. De Alpha Cursus bestaat uit 10 avonden.
 
Voor meer informatie kun je bellen met Rene Dekker (06-10105444) of Henk Schouten (06-53374480).

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.