zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Picknickconcept resultaat samenwerking ondernemers Heusden en Aalburg

12 juni 2014 (door AalburgNet)

AALBURG / HEUSDEN - Je eigen picknickmand bestellen, ophalen en ervan genieten in het cultureel rijke vestingstadje Heusden is sinds het pinksterweekend mogelijk. Picknickenheusden.nl verzorgt verschillende picknickmanden met lokale producten, afkomstig van Heusdense ondernemers. Dieet, allergie of extra’s items in je mand, via de website picknickenheusden.nl zijn al deze dingen aan te geven en wordt er rekening gehouden met de persoonlijke voorkeur.

Het is ook mogelijk om via de site een arrangement te boeken; een solex-tocht door de buurt, een stadswandeling met gids of een rondleiding door een van de beste bakkerijen van Nederland. Zo wordt 'een dagje Heusden' een hele belevenis.

Samenwerking
PicknickenHeusden.nl is een samenwerkingsverband tussen de jonge ondernemer Mark Bouman uit Wijk en Aalburg en Lucas Vermeulen, Bakkertje Deeg, uit Heusden. Samen willen zij het unieke karakter van Heusden en haar ondernemers uitlichten door middel van het aanbieden van een gezamenlijke picknickmand die ook op de mooiste plaatsjes buiten het terras genuttigd kan worden.

Partners in dit project zijn De Vitaminehof, De Verwennerij, De Waterdrager en het Heusdens Bureau voor Toerisme.

Lees meer over:

heusden samenwerking picknicken
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.