vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Ondernemers Altena gratis naar concert Luchtmachtkapel

12 juni 2014 (door AalburgNet)

ALTENA - 'UNIEKE kans voor ondernemers in Altena: GRATIS naar Concert KLu-Kapel op 24 juni aanstaande.' Met deze kreet lanceert het netwerkplatform Ondernemend Altena de mogelijkheid voor ondernemers om naar een concert van de Luchtmachtkapel te gaan.

Er zijn namelijk nog kaarten beschikbaar voor "Een ode aan 100 jaar Militaire Luchtvaart" op 24 juni in Veenendaal. Wie ondernemer is kan samen met zijn of haar partner, een werkelijk fantastische avond bijwonen. Gratis. Waar vind je dat nog...? Alleen even muisklikken voor de aanmelding. Dat moet wel uiterlijk 15 juni gebeuren...

Door middel van een reis door de tijd, beginnend in 1913, zijn muziek en militaire luchtvaart aan elkaar gekoppeld. Zo passeren het ontstaan van de militaire luchtvaart in een pionierstijdperk, Wereld Oorlog II, de missies en de nationale inzet van de Koninklijke Luchtmacht de revue. Het orkest en de vijf vocalisten nemen het publiek mee met muziek uit An Officer and a Gentleman, Soldaat van Oranje, Mission Impossible en Topgun. Enkele songs zijn Dreamer, Up where we belong, Radar love, Brothers in arms en Far from over.
Extra bijzonder hierbij is dat dit met nooit eerder vertoonde filmbeelden uit de eerste decennia wordt gepresenteerd. Het resultaat van de gezamenlijke krachtsinspanning van mens en vliegmachine komt tot uitdrukking in een avontuurlijk, romantisch en herkenbaar muziekprogramma.

Opgeven
KLIK voor INFO & GRATIS KAARTEN voor deze wervelende show van het orkest van de Luchtmacht op DEZE LINK
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.