vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Werkendamse verjaardagkunst voor goed doel

6 juni 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Dorpsdichter van de vijf dorpen van Werkendam Marcel Vaandrager en fotografe Irene Damminga hebben onlangs een gezamenlijk project, een mooie kunst- verjaardagskalender, afgerond.

De dichter en de fotografe werken meer samen. Een aantal van hun fotogedichten hangen op openbare plaatsen in de regio. Waarom een verjaardagskalender? Marcel Vaandrager: ‘Ik kwam erachter dat de meeste kalenders die ik heb zien hangen op gangen en toiletten daar al zo’n twintig tot dertig jaar hangen. Volgens mij is het bij veel huishoudens dus wel weer eens tijd voor een mooie nieuwe kalender. Bovendien doneren wij per kalender geld aan de Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker ( NFtK). Zo snijdt het mes aan twee kanten. Mensen hebben een mooie nieuwe kalender en steunen gelijk een goed doel.’

Te koop
In Werkendam is de kalender te koop bij De Angelot aan de Hoogstraat 56 in Werkendam. Komende zaterdag 14 juni zal de dichter tussen 12.00 uur en 14.00 uur in de winkel aanwezig zijn om de kalendergedichten voor te dragen.

Voor meer informatie over de NFtK: info@marcelvaandrager.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.