zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Eetboerderij De Foeks in de bloemen

5 juni 2014 (door AalburgNet)

DRONGELEN - 'Dat verdient een bloemetje...' De tombola voor het Lenteboeket in de Facebook-actie van AltenaSteden.net stond dit keer stil in Drongelen. Wilhelm Foeks - van Eetboerderij, Cafetaria en Bed & Breakfast De Foeks - bleek de gelukkige.

'Ja, leuk', luidde zijn spontane reactie toen de redactie de eetboerderij binnenstapte met de fraaie ruiker verzorgd door Mikado Bloemen en Wonen uit Wijk en Aalburg. 'Een bloemetje is altijd goed', lachte ondernemer Foeks die gastvrij een lekkere bak koffie aanbod. Aan de toog in het gezellige etablissement werd deze met smaak genuttigd. Een goed gesprek was het resultaat. Foeks blijkt al sinds 1997 actief in Drongelen.
Aansluitend werd de 'onvermijdelijke' foto rap genomen en het vrolijke bloemenbericht op Facebook even snel geplaatst.

Familie
De Facebook-actie leverde eerder al een bos bloemen op. Het was Kees Teuling uit Rijswijk die als eerste een lenteruiker op tafel kon zetten. Vervolgens ging er een boeket naar Ron van Vuuren uit Woudrichem. Grappige bijkomstigheid is de reactie van de Rijswijker op het bloemenbericht. Hij meldde via Facebook dat Ron van Vuuren zijn neef is: 'Toch wel leuk. Opvolger in de familie.' Hoe klein kan de Woerkumse wereld zijn.
En dit keer staat Drongelen, ofwel Eetboerderij De Foeks, dus op de kaart.

Waardering
De redactie van AltenaSteden.net is blij met de aanmeldingen en waardeert haar volgers. De vier marktpleinen, naast AltenaSteden.net is dat Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net, mogen zich verheugen in een gestaag groeiende belangstelling. Het aantal dagelijkse bezoekers neemt nog steeds toe. Daar is AltenaSteden.net blij mee en draait daarom een leuke voorjaarsactie: 'Dat verdient een bloemetje!'

Meer bloemen in een dubbele actie
In samenwerking met Mikado Bloemen en Wonen geeft de redactie van de vier digitale marktpleinen nog steeds bloemen weg. In de spurt naar meer volgers op Facebook maken nieuwe volgers de komende tijd kans op een fantastisch en fraai kwaliteitsboeket. Volgen dus en aanmelden als 'vriend' op Facebook...

Mikado Bloemen en Wonen wil graag 750 likers halen. Eigenaar Miranda de Waal laat weten dat nieuwe volgers (likers) op háár Facebookpagina die in de gemeente Aalburg wonen, kans maken op een bloemenabonnement. Dat betekent een jaar lang iedere twee weken een verse bos bloemen aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld van Vaderdag 2014 tot Vaderdag 2015. Wie wil dat nu niet?

'Dat verdient een bloemetje...!'
Dus doe mee en reageer op Facebook op de pagina van AltenaSteden.net en Mikado Bloemen en Wonen en maak zo dus twee keer kans op de lente in je huis!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.