zondag 10 december 2023

Alles over Altena

Biesbosch Bussiness Breakfast: netwerken met streeproducten

5 juni 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In alle vroegte met de fluisterboot, de natuur zien ontwaken, de zeearend zien, de bevers zoeken en vogels luisteren. Optelsom van een vaartocht in alle vroegte met ondernemers van Ondernemend Altena. Een zeventig ondernemers durfden het aan, waaronder burgemeester Naterop van Aalburg, de wethouders Jorritsma, Bergsma en Koedoot van Woudrichem en wethouder de Jong van Werkendam.

Doel was natuurlijk elkaar te ontmoeten maar ook om kennis te nemen van de plannen die het Biesbosch MuseumEiland in 2015 moeten realiseren. Na de vaartocht gaf directeur Peter van Beek een uitleg op de bruisende plannen en waren bestuursleden en vrijwilligers aanwezig om verdere toelichting te geven.

Ontbijt en netwerken
Daarna was het tijd voor het ontbijt met producten van de Agrarische Natuurvereniging Altena – Biesbosch: Boerenmeluk wit en bruin van de Melk-drive uit Genderen, honing van de Collectieboomgaard Den Hill uit Babyloniënbroek, Pruimtomaten van Biologische Groentekwekerij Groenland uit Andel kaas van Kaasboerderij de Lange Hoeve uit Genderen, Eieren [voor de eiersalade] van Theo Koekoek uit Almkerk, Ham van slagerij van den Heuvel uit Werkendam, appels en peren, aardbeien- en kersenconfiture, appelsap en diverse vruchtensappen, en het geheime recept van de eiersalade, van de Fruitschuur uit Werkendam. Met dank aan Nicolien en Peter Oostveen voor de organisatie.

De netwerkochtend werd georganiseerd door Ondernemend Altena met dank aan CDA Statenlid Roland van Vugt, die zijn aandeel leverde om het event op poten te krijgen.

(Foto AltenaSteden.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.