vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Adverteren in Special van het Kontakt

4 juni 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het Kontakt Heusden & Altena is inmiddels al meer dan zestien jaar actief in Werkendam en omgeving en daarbij nauw betrokken bij de activiteiten en het nieuws rond de havens. Daarbij mag de publiciteit over het tweejaarlijks evenement; De Havendagen niet ontbreken. De komende periode gaan we met u en de commissie aan de slag om van de editie van 2014 een groot succes te maken.

Het comité Havendagen 2014 organiseert dit voorjaar weer het groots opgezette evenement voor particulier en bedrijf rond de havens. Vrijdag 4 juli wordt er een maritieme beurs georganiseerd en zaterdag staat het diverse programma in en om het water weer op de rol. Ook de ondernemersvereniging DES wil een positieve bijdrage aan de Havendagen geven, door activiteiten vanuit het centrum te integreren.

Dit jaar heeft Het Kontakt voor het eerst een gezamenlijk aanbod met mediapartner Werkendam.net voor adverteerders. In het onderstaande voorstel kunt u een op maat plan kiezen om als bedrijf voor een aantrekkelijk tarief rond dit evenementen te adverteren.

Als lokaal betrokken medium én sponsor van de Havendagen in Werkendam 2014 willen wij u het volgende speciale aanbod doen:

OPEN SPECIALE AANBOD

(Foto Werkendam.net)

Lees meer over:

het kontakt adverteren havendag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.