maandag 29 november 2021

Alles over Altena

When Coffee meets Gardens...

28 mei 2014 (door WerkendamNet)

DUSSEN - 'When Coffee meets Gardens...' Het zou de titel van een film kunnen zijn, maar dat is het zeker niet. Open Coffee Altena 14.0 gaat naar De Rooy Hoveniers, het creatieve bedrijf dat eerder de prestigeuze titel Tuin van het Jaar 2014 in de wacht sleepte. Een prestatie om trots op te zijn en dus een bedrijf om eens (nog beter) te bekijken.

Dat kan op 12 juni aanstaande. Dan strijkt het succesvolle business netwerk Open Coffee Altena neer in dé tuin van Dussen op het adres Binnen 27A. B2B. Met Coffee als brandstof.

'When Coffee meets Gardens...' Dat moet dan wel een bijzondere bijeenkomst worden. Opnieuw worden tussen de 100 en 120 ondernemers verwacht. Onder die noemer scharen zich ook politici, bestuurders, beslissers, managers, creatievelingen en andere ondernemende geesten van grote(re) en kleine(re) bedrijven in de regio en inmiddels van ver daarbuiten. Zeker uit Den Bosch, Waalwijk en Gorinchem, maar ook uit Oosterhout,  Someren, Culemborg, Meerkerk, Alblasserdam, Houten en De Bilt... 

Presentaties
Ook dit keer zijn er pitches. 90 seconden vlammen op de Rode Coffee Stip. Dit keer onder meer afkomstig van Ienze Koekkoek namens Optifield en voor Adsom staat Mario Kruysse op de Stip. Swops (aanbod van ondernemers voor ondernemers) zijn onder meer afkomstig van TekstAtelier, Tekstfabriek & Reclamemakerij uit Wijk en Aalburg.

Wie een vraag heeft of (kort) aanbod wil doen voor de Coffee Krant geeft dit uiterlijk 11 juni van tevoren door via info AT ondernemendaltena . nl in maximaal tien woorden inclusief naam en mailadres. Tijdens de netwerkmeeting draait deze lichtkrant en komt uw aanbod of vraag frequent voorbij...

Foto's worden dit keer weer geschoten door Marie-Suzanne Assié uit Gorinchem, in samenwerking met Lisette de Rade Photography.

Feiten
De feiten op een rijtje: Open Coffee Altena 14.0 op 12 juni van 09.30 uur - 11.00 uur bij De Rooy Hoveniers, Binnen 27A in Dussen. Aanmelden vooraf via www.OndernemendAltena.nl

  • Ondernemend Altena goes Airborne...

Een week later - 19 juni - zijn leden van Ondernemend Altena, het netwerkplatform dat Open Coffee Altena draagt, welkom op Vliegbasis Gilze-Rijen voor een netwerk-/werkgeversdag. Vorig jaar deden de leden dit ook al, toen op Vliegbasis Volkel waar zij, ook voorafgaande aan de Luchtmachtdagen, een dag te gast waren bij de Koninklijke Luchtmacht (KLu).

Een unieke kans dus voor Ondernemend Altena om er bij te zijn.

  • Meer info en aanmelden (verplicht): KLIK HIER
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.