donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Gewonden en ravage bij ongeval op N322

24 mei 2014 (door WerkendamNet)

ANDEL / WERKENDAM / BRAKEL - Bij een ongeval op de Van Heemstraweg (de N322) tussen Andel en Brakel, ter hoogte van Poederoijen, zijn zaterdagmiddag (24 mei) één man en twee meisjes gewond geraakt. De ravage was groot.

Omstreeks 12:45 uur reed een 31-jarige automobilist uit Werkendam over de van Heemstraweg in de richting van Brakel. Uit tegenovergestelde richting reden drie personenauto’s in de richting van Andel. Deze drie auto’s zaten vol met meisjes uit Brakel die onderweg waren naar een sporttoernooi. Door nog onbekende oorzaak kwam de 31-jarige man op de linker rijbaanhelft terecht en botste frontaal op de linkerzijde van de eerste auto. Vervolgens botste hij ook tegen de tweede auto die daardoor achterop op de eerste auto botste.

De 31-jarige man is door de brandweer uit zijn auto gehaald en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij bleek een ongeldig verklaard rijbewijs te hebben, er was geen alcohol in het spel.

Ziekenhuis
De andere bestuurders hadden lichte verwondingen. Twee meisjes van 13 en 18 jaar oud waren licht gewond, één van hen is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Alle meisjes zijn door de ouders opgehaald. De weg lag na het ongeval bezaaid met brokstukken.

De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Onduidelijk is nog hoe de man op de verkeerde weghelft terecht is gekomen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.