maandag 26 februari 2024

Alles over Altena

Topvrouwen Altena kruipen achter de microfoon

22 mei 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - De race om de titel Meest Ondernemende Vrouw van Altena 2014 is in volle gang. Tien ondernemende dames zijn geselecteerd voor de Publieksprijs, de Juryprijs en de Innovatieprijs. Gisteravond presenteerden vier van de tien toppers zich op de radio tijdens een uitzending van Oke Magazine.

Loes Lijmbach uit Wijk en Aalburg, Jolanda van Ballegooijen uit Dussen, Colien Duister uit Eethen en Riet de Graaf uit Nieuwendijk gaven stuk voor stuk aan verrast te zijn door hun nominatie. 'Niet verwacht,' 'Een verrassing', 'Totaal stil' en 'Vereerd' waren de reacties toen de toppers onlangs gebeld werden.
De vier kandidaten maakten van de radiogelegenheid gebruik zich voor te stellen: wat deden zij in het dagelijkse leven. Ook gaven de vrouwen  antwoord op de vraag waarom zij voor de titels in aanmerking zouden komen. Met verve sloegen de dames zich door de vragenronde heen. De stemming in de studio was opperbest en meer dan gezellig.

  • Wie de profielen en de gezichten achter de namen wil bekijken klikt HIER

De presentatoren deze avond bij Oké Magazine waren Cor Spek en - voor de gelegenheid - Bas Menting. Vaste anchorman Henri Verhagen was - vanwege verplichtingen elders - afwezig.

Kanjers
Volgende week woendsgavond komen de andere genomineerden voorbij. Dat zijn dan Desiree Leijdens, Leny van der Ham, Jetty Duister, Nienke de Groot, Marieke Meulman en Rina Nieuwenhuizen. Dan presenteren deze zes regionale kanjers zich achter de microfoon bij Oke FM in Oke Magazine, te beluisteren 105.3 of 106.4 FM. Via de stream www.oke.fm. Dat alles op woensdagavond van 19.00 - 21.00 uur.

  • Stemmen voor de Meest Ondernemende Vrouw Altena 2014 kan tot 28 mei op www.VrouwEnAltena.nl

(Foto van boven en vlnr: Jolanda van Ballegooijen, Colien Duister, Riet de Graaf en Loes Lijmbach. Op de achtergrond interviewer Cor Spek van Oke Magazine.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.