maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Jazz en gedichten ter afsluiting van het seizoen

22 mei 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De oproep in de media voor deelname aan een speciaal dichterspodium op 3 juni in Werkendam heeft veel aanmeldingen opgeleverd. Zo veel zelfs, dat er die avond geen ruimte is voor een Open Podium. De extra uitdaging voor de dichters, spontane jazzmuziek passend bij de sfeer van de gedichten tijdens de voordrachten, spreekt kennelijk erg aan. Dat is des te opvallender, omdat het normaal gesproken muisstil is tijdens het optreden van een dichter! De jazzmuzikanten zijn: Wouter van Bemmel, Michel Mulder en Gerrit de Boer.

De organisatie van de avond is in handen van een geografisch ongebruikelijke combinatie. Het Nederlands Dichters Podium (N.D.P.) uit Werkendam organiseert samen met de stichting De Jazz van het Bankroet uit Amsterdam deze speciale avond. Ook de dichters komen uit een veel groter gebied dan Werkendam en omgeving.

Publiek gewenst
Iedereen die dit als toeschouwer wil meemaken wordt hierbij van harte uitgenodigd om deze tweede Japoezzziea mee te maken in de bibliotheek aan de Gedempte Haven 17 van Werkendam.

De inloop is vanaf 19.30 uur,  het programma begint om 19.45 uur en duurt tot ca. 21.15 uur. De toegang, koffie, thee en na afloop een glaasje wijn of fris zijn GRATIS.

Voor meer informatie: www.nederlandsdichterspodium.nl of info@marcelvaandrager.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.