vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Tijdelijke parkeermaatregelen voor Festivalweekend

20 mei 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het Festivalweekend staat voor de deur. Ook dit jaar wort een grote drukte verwacht. Wat betreft het parkeren in en de bereikbaarheid van de vesting van Woudrichem zijn van 29 tot en met 31 mei tijdelijke maatregelen van kracht.

Stichting Festival Comité, de organisatie, laat weten: 'We doen ons best om de overlast tot een minimum te beperken. U als vestingbewoner werkt hier toch aan mee? Wij vertrouwen op uw medewerking! Voor bepaalde straten zijn weer een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingesteld. Dit op basis van een verkeersbesluit van 11 februari 2014 door de gemeente Woudrichem.'

Donderdag 29 mei – Woerkums kampioenschap vis bakken
-    Van 08.00 uur tot 21.00 uur een algeheel parkeerverbod en/of geslotenverklaring voor de gehele Hoogstraat.
-    Om 11.00 uur wordt  de Hoogstraat  afgesloten voor alle verkeer. Dit met uitzondering van voetgangers.
-    Van 09.00 uur tot 21.00 uur is het parkeerterrein op het Janus Baks Bastion (Maaspunt) alleen bereikbaar vanuit de Vissersdijk via de Rijkswal. De afrit naar de Hoogstraat zal zijn afgesloten.
-    Van 11.00 uur tot 19.00 uur de toegang naar de vesting via de Koepoortstraat afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van de Burg. van der Lelystraat. Dit met uitzondering van voetgangers en fietsers.

Vrijdag 30 mei – voorbereidingen Jaarmarkt en Kinderrommelmarkt
-    Vanaf 20.00 uur een algeheel parkeerverbod en/of geslotenverklaring voor de gehele Hoogstraat, de Kerkstraat gelegen tussen de Landpoortstraat en de Hoogstraat, het Janus Baks Bastion en de Molenstraat.
-    Vanaf 20.30 uur worden op de Hoogstraat en in de Kerkstraat de marktkramen geplaatst voor de op zaterdag 31 mei te houden jaarmarkt. Mogelijk heeft u hier hinder van.
-    De parkeerverboden en/of de geslotenverklaringen blijven van kracht t/m zaterdag 31 mei 19.00 uur.

Zaterdag 31 mei – Jaarmarkt en Kinderrommelmarkt
-    Algeheel parkeerverbod en/of geslotenverklaring van 06.00 uur tot 19.00 uur voor de gehele Hoogstraat, de Kerkstraat gelegen tussen de Landpoortstraat en de Hoogstraat, de Molenstraat en het parkeerterrein op het Janus Baks Bastion (Maaspunt). 
-    Vanaf 09.00 uur zal de Hoogstraat, Kerkstraat, Molenstraat en het Janus Baks Bastion worden afgesloten voor alle verkeer. Dit met uitzondering van voetgangers.
-    Van 09.00 uur tot 19.00 uur de toegang naar de vesting via de Koepoortstraat afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van de Burg. van der Lelystraat. Dit met uitzondering van voetgangers en fietsers.

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw voertuig elders te parkeren?

  • Kijk voor het programma ook in De Agenda op Woudrichem.net
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.