woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Oranje Nassauschool Veen apetrots op nieuwe website

19 mei 2014 (door AalburgNet)

VEEN - Apetrots zijn ze in Veen op de nieuwe website. De Oranje Nassauaschool dan welteverstaan. De nieuwe webstek ging onlangs de lucht in en het resultaat mag er zijn.

Overzichtelijk, modern, fris en informatief... Dat zijn de labels die zonder meer op de nieuwe site geplakt kunnen worden. Een overzichtelijke menustructuur helpt de bezoeker naar de plekken waar hij of zij heen wil. Zo kan men direct naar de groepen, kennismaken met het team, surfen naar de leerlingen of naar de contactpagina. Ook aan het schoolnieuws is gedacht.

De leerkrachten waren zo blij met de virtuele aanwinst dat er een grote taart naar de makers ging, G20 in Giessen.

School
De Oranje Nassauschool met de Bijbel bestaat sinds 1948. In 1948 werd de openbare lagere school in Veen omgezet in een christelijke lagere school. De Oranje Nassauschool werd door het bestuur van de schoolvereniging opgezet. Aan het einde  van de jaren vijftig werd door het toenmalige bestuur ook een christelijke kleuterschool opgericht. In 1985 werden de lagere school en de kleuterschool met de komst van de Wet op het Primair Onderwijs samengevoegd tot de basisschool.

De Oranje Nassauschool is sinds 1992 gehuisvest in het huidige schoolgebouw. Eerder was de school gehuisvest in de Grotestraat en de Witboomstraat. In december 1991 werd de eerste steen gelegd van het huidige schoolgebouw.  Na een uitbreiding van het schoolgebouw in 2006 met twee lokalen heeft de school twaalf leslokalen, een centrale ruimte, een speellokaal voor de kleutergroepen en diverse overige ruimtes.

En in 2014 kreeg de school een spiksplinternieuwe site.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.