maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Rabobank oefendressuurdag zeer geslaagd

19 mei 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena kijkt terug op een zeer geslaagde Rabobank Oefendressuurdag die zij afgelopen zaterdag heeft georganiseerd. Zongebruinde deelnemers, organisatie, jury en supporters waren allemaal erg te spreken over de warme dag waar zo`n veertig combinaties zijn gestart.

Patricia Salm verscheen 's ochtends in de ring bij de klasse B paarden met Fortissimo. Deze combinatie bleek oppermachtig. Isabel Dikkes reed met Fudith tweemaal een dikke score in de klasse Bixie en B, cat. CDE. Dit deed zij met haar 27 jaar oude pony Fudith, waarmee zij een innemende combinatie vormt. Ook een plaatje is Hanna van der Hoeven met haar pony Snowy. Dat ook de jury dit vond, bleek wel uit haar punten in de klasse B, zonder galop.

De overige behaalde resultaten zijn te vinden op www.lvhea.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.