dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

ACKC en Sparta30 tekenen sponsorovereenkomst met Rabobank Altena

19 mei 2014 (door WoudrichemNet)

 

WOUDRICHEM - Zaterdag 17 mei tekenden de twee sportclubs hun sponsorcontract met Rabobank Altena. Beide clubs kunnen de komende drie jaar rekenen op ondersteuning van Rabobank Altena. Sport verbindt en inspireert, samen sterker!

ACKC-voorzitter Meeuwis Millenaar en directievoorzitter René van Zijl van Rabobank Altena tekenden het  contract tijdens de laatste wedstrijd van ACKC 1 van dit seizoen. Het 1e elftal van de Almkerkse Christelijke Korfbal Club draagt de komende 3 jaar het logo van het Jeugdsportfonds op de tenues. Naast deze shirtsponsoring besteed de vereniging het sponsorbedrag aan spelmateriaal en opleidingen voor trainers en scheidsrechters.

De Andelse voetbalvereniging heeft Rabobank Altena aangetrokken als jeugdsponsor. Het contract werd ondertekend bij de prijsuitreiking van het Rabobank Jeugdtoernooi. Voorzitter Mariet Straver:”de waarden van de Rabobank ‘dichtbij en betrokken’ passen bij onze club. Wij vinden het belangrijk dat de jeugd in Andel de ruimte krijgt met elkaar op een sportieve manier bezig te zijn. Daarom hebben we aangeklopt en zijn we tot deze samenwerking gekomen.”  De club gaat van het sponsorbedrag materiaal voor de jeugd aanschaffen en zorgen dat er jeugdscheidsrechters opgeleid worden. Ook wordt een deel van het bedrag ingezet voor de organisatie van de jeugdtoernooien. Het jaarlijkse Rabobank Jeugdtoernooi is er daar één van.

(Foto's Rabobank Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.